Nieuwe website European Lighting Projects

Wij hebben een nieuwe website met een aantal grote veranderingen. Lees hier verder.

Het is tijd voor verandering. Daarom presenteren wij nu onze nieuwe website!

Wat is er veranderd?

European Lighting Projects heeft het ELP verlichtings­concept ontwikkeld. Met de ontwikkeling van dit verlichtings­concept hebben wij tevens de website voorzien van al onze kennis en expertise om jou alle hulp te bieden die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken op het gebied besparen. Door het ELP verlichtings­concept kunnen wij jouw gehele bedrijf of organisatie ontzorgen op het gebied van verlichting. Soms is de overstap van alle verlichting binnen het bedrijf een te grote investering. In dat geval hebben we ook nog het ELP lease­concept. Op deze manier kunnen we iedereen voorzien van LED verlichting.

Waar kan ik mijn lampen bestellen?

Onze website beschikt niet meer over de webshopfunctie. Lampen kunnen nu besteld worden op ons speciaal ontwikkelde platform Verlichtingnl.nl. Doordat wij nu een apart platform hebben voor de verkoop van individuele verlichting is de website van European Lighting Projects een stuk gebruiksvriendelijker. Dit toont zich met name in de snelheid van de website. Uiteraard voldoet de website aan de meest recente veiligheidsnormen.

Zijn er nieuwe functies aanwezig?

Om te beginnen is natuurlijk de gehele lay-out van onze website veranderd. De website heeft een vriendelijkere uitstraling en is een groot deel vooruitgegaan op gebied van functionaliteit. Zo beschikt de website nu over de functie ‘donkere modus’. Deze functie veranderd de witte onderdelen op de website naar donkere onderdelen, die fijner voor de ogen zijn. Daarnaast hebben we voor slechtziende mensen een optie om hoger contrast aan te zetten. Deze opties vind je bij het lampje, rechtsonder in de website, naast de live chat.

Onder het kopje ‘Branches’ kan je nu van jouw branche een whitepaper downloaden en je inlezen in de mogelijke besparing die jou te wachten staat. Daarnaast hebben wij onder ‘Over ons’ een kopje met het ELP-Verlichtings­concept. Daar hebben we het verlichtings­concept wat we hebben ontwikkeld volledig uitgewerkt.

Als laatste hebben we een update in onze chat. We maken op de website gebruik van een intelligente chatmodule waarbij iedere bezoeker naar de juiste pagina geleid wordt. Tevens is het mogelijk om via de chatmodule een afspraak in te plannen. Dit alles zorgt voor een nóg betere ervaring voor onze websitebezoekers.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Geschreven door:
Bas Nijhuis
Gepubliceerd op:
18/12/2020