Branches

Met het grootste productaanbod van Europa, innovatie, ervaring, kennis over wet- en regelgeving en subsidiespecialisme zijn wij dé verlichtingspartner van duurzaam denkende ondernemers in verschillende branches. Hoe hebben we hen geholpen? En loont dit ook voor jouw bedrijf of organisatie?

Lees er alles over en vraag gratis de whitepaper aan die hoort bij jouw branche.

 • Verlichting in de distributie- en logistiek sector

  Ben je benieuwd hoeveel jij kan besparen door middel van duurzame verlichting in de distributie en logistiek? Bekijk dan deze pagina en download de whitepaper voor de specifiekere resultaten.

 • Verlichting in de industrie- en productie sector

  Ben jij bereid om samen met ons de eerste stap te zetten naar duurzame verlichting in jouw industriehal of productiehal? Download dan onze whitepaper voor de specifiekere resultaten.

 • Verlichting in de papier sector

  Wil je besparen op jouw verlichting door middel van duurzame verlichting en wil je weten wat het beste bij jou past en wat de voordelen zijn? Download dan de whitepaper op deze pagina voor de specifiekere resultaten.

 • Verlichting in de metaal sector

  Ben jij nog opzoek naar de juiste verlichting om te besparen en weet je niet welke voordelen het voor jou kan hebben? Download dan op deze pagina onze whitepaper voor de specifiekere resultaten vanuit jouw branche.

 • Verlichting in de retail sector

  De juiste verlichting in jouw winkel is zeer belangrijk voor het presenteren van jouw producten. Wij helpen je graag om de juiste verlichting voor je te vinden zodat we samen het beste resultaat kunnen boeken.

 • Verlichting in de zorg sector

  Organisaties in de zorg sector hebben veel soorten werkruimtes. Al deze ruimtes worden verlicht, meestal met PL-, TL-lampen of halogeen lampen. Is dat nu echt de beste manier van verlichten of kan het beter?

 • Verlichting in de horeca sector

  Horecagelegenheden hebben veel soorten ruimtes. Al deze ruimtes worden verlicht, meestal met PL-, TL-lampen of halogeen lampen. Is dat nu echt de beste manier van verlichten of kan het beter?

Recente referenties

 • SCW Converting

  SCW Converting is gespecialiseerd in het verpakken en snijden van karton en papier

 • Kees Smit Tuinmeubelen

  Vanaf afgelopen september is Kees Smit Tuinmeubelen operationeel in dit nieuwbouwpand in Almelo. Dit is een fantastisch project geweest. Omdat wij alle kennis en kunde die we de afgelopen jaren hebben opgedaan hebben kunnen inzetten.

 • Elektramat

  Elektramat is een elektrotechnische groothandel, opgericht in 2006, die zich primair focust op online verkoop voor particuliere- en zakelijke klanten.