Elektramat

Elektramat is een elektrotechnische groothandel, opgericht in 2006, die zich primair focust op online verkoop voor particuliere- en zakelijke klanten. De organisatie heeft een assortiment dat bestaat uit meer dan 400.000 artikelen. De kwaliteit en de klant, in de breedste zin van het woord, vormen het fundament van de organisatie en staan te allen tijde centraal bij Elektramat.

We hebben het nieuwbouwpand van de elektrotechnische groothandel Elektramat aan het Poolman 15 en 17 in Enschede mogen voorzien van een compleet nieuw verlichtings­concept. In dit project hebben we kunnen laten zien hoe breed wij ons totaal­concept kunnen inzetten in nieuwbouw. Wij hebben onze klant volledig kunnen ontzorgen, ook op het gebied van de subsidie-afhandeling. Wij faciliteren dit van A tot Z, wat een fiscaal voordeel oplevert van zo'n 10%.

De woorden van commercieel directeur Joran Wermer en Daniel Kauwen ondersteunen de beelden van de verschillende high-end ledverlichting die eerder door ons binnen en buiten is geplaatst.

De nieuwe situatie is goed en gedegen opgezet, waardoor alles tiptop in orde is.

In zowel de kantoorruimtes als in het magazijn is er een onderhoudsvriendelijke situatie gecreëerd. Onze technische dient hoeft zich niet meer bezig te houden met het vervangen van lichtbronnen.

Afspraak maken