European Lighting Projects in 5 stappen

 • Stap 1: Kennismaking

  Kennismaking en introductie is stap 1 in het European Lighting Projects verlichtings­concept. Samen bepalen we waar de focus ligt en welke doelstellingen er moeten worden gerealiseerd. Tevens is het belangrijk om te weten waar we rekening mee moeten houden. Daarnaast kijken we wat de gezamenlijke missie en visie zijn. Aan de hand daarvan gaan we samen te werk.

  Maak kennis

 • Stap 2: Totale inventarisatie huidige situatie

  In stap 2 gaan we bespreken wat de huidige knelpunten zijn. Ook kijken we welke verlichting er momenteel aanwezig is. Daarnaast bekijken we welke werkplekken er zijn, welke werkzaamheden er worden verricht en wat de re-placementkosten zijn in de huidige situatie.

 • Stap 3: TCO - ROI Analyse en Resultaat

  In stap 3 berekenen we middels de Total Cost of Ownership (TCO) de Return On Investment (ROI). Tevens berekenen we jouw procentuele besparing op energiekosten. Het behaalde resultaat leidt tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij voldoe je o.a. aan de E.E.D-richtlijnen, Energie labels, Energie meldingsplicht en de Arbowetgeving. Ook de garantieperiode draagt bij aan totale onzorging.

 • Stap 4: Levering, installatie, implementatie, onderhoud en oplevering

  In stap 4 presenteren wij de speciaal voor jou gekozen maatoplossing van European Lighting Projects. Het bijgesloten dialux lichtplan rapport waarborgt de resultaten, zodat je weet wat er exact verwacht kan worden. De Installatie en implementatie kan plaatsvinden per locatie, afdeling, verdieping en dag in overleg met jou om alles geruisloos te laten verlopen. Uiteraard zal de installatie en implementatie en eventueel onderhoud worden uitgevoerd door een erkende (eigen) installateur.

 • Stap 5: Aftersales en Partnership

  In stap 5 gaan we de evaluatie uitvoeren van het lichtplan project. We bekijken de uitgangspunten en de gerealiseerde doelen. Tevens kijken we naar de behaalde richtlijnen van de wet en regelgeving waarbij de verlichting voldoet aan de NEN-normering en de Arbowetgeving. Indien er sprake is van recht op E.I.A.-subsidie, dan wordt dit volledig door European Lighting Projects ingediend en afgehandeld. Als laatste overleggen we de mogelijkheden ten aanzien van referentie en het ambassadorship.

  Word ook partner!