Besparen op verlichting in de horeca sector

De juiste verlichting is erg belangrijk. Horecagelegenheden hebben veel soorten ruimtes: de keuken, de toiletten, de entree, het restaurant, hotelkamers, een bar, zaal en bijvoorbeeld kantoren. Al deze ruimtes worden verlicht, meestal met PL-, TL-lampen of halogeen lampen. Is dat nu echt de beste manier van verlichten of kan het beter?

Natuurlijk kan dat beter! Ledverlichting is een zeer slimme en milieuvriendelijke investering omdat ledverlichting gemiddeld 30.000 branduren langer meegaat. Zo bent u de aankomende 10-20 jaar voorzien van goede verlichting en bespaart u op de lange termijn een hoop kosten.

Ledverlichting, de juiste keuze

European Lighting Projects biedt het ELP verlichtings­concept©, hiermee ontzorgen we u van A - Z. European Lighting Projects helpt u graag met het maken van de juiste keuze. We denken hierbij ook mee met betrekking tot wet- en regelgeving, het Arbo-besluit en het juiste energielabel. Want vanaf 1 januari 2023 moet elk kantoor met een oppervlakte boven de 100 m2 minimaal beschikken over energielabel C. Wij helpen u graag met de eerste stap naar verantwoord en duurzaam ondernemen.

Frank Hendriks, eigenaar Grand café & boetiekhotel De Verééniging

“Daniel van E.L.P. heeft ons volledig ontzorgd en dat was super fijn. We hadden één aanspreekpunt voor zowel het design, de techniek, het dimmen, voor duurzaamheid en bezuinigingen.”

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.