Toepassingen

European Lighting Projects is behalve leverancier ook gespecialiseerd in het tot uitvoering brengen van verlichtingsprojecten. European Lighting Projects kan van begin tot eind het werk uit handen nemen en je de oplossing bieden die voor jou het beste van toepassing is. European Lighting Projects biedt verlichting voor verschillende toepassingen zoals:

  • Winkelverlichting
  • Terreinverlichting
  • Fabrieksverlichting
  • Kantoorverlichting

Onze ledverlichting is erg duurzaam en heeft lange levensduur wat deze ledverlichting altijd een slimme investering maakt.
Benieuwd naar de mogelijkheden welke voor jou van toepassing zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een van de toepassingen die wij aanbieden is Domotica. Domotica is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning, een kantoor of een klein bedrijf. Denk hierbij aan bijvoorbeeld slimme verlichting.

Een andere toepassing waar wij mee werken is Human Centric Lighting. Deze toepassing zorgt ervoor dat er voldoende licht is om bij te werken maar dat het licht niet irriterend werkt op langere termijn. Het voordeel van deze toepassing is dat het personeel alerter en actiever is overdag. Daarnaast beïnvloedt de verlichting het slaap- en waakpatroon. Hierdoor verlaag je het risico op bedrijfsongevallen doordat de werknemers alerter zijn.

Tenslotte hebben we nog een toepassing die zeker niet mag ontbreken. Daarmee bedoelen we natuurlijk de noodverlichting. Noodverlichting is essentieel voor ieder bedrijfspand. Voor alle noodverlichting kan je contact met ons opnemen.